Om BackStream.dk
Copyright © BackStream.dk 2008.
Video
3D
Stream
Design
BackStream.dk er som en kæmpe blæksprutte. Det hele placeret et sted, men med mange års erfaring inden for medieverden, har jeg fået mange arme, som hver besidder en expertise på hver sit felt, og som "bare" vil gøre en visionær forskel, så netop dit produkt, vil blive præsenteret optimalt.
Webdesign & Produktion
Mange siger! Gud hvor er der mange dårlige og kedelige hjemmesider. Ja, jeg kan kun give dem ret. Heldigvis er tiden ved at ændre sig, så trenden går mod, at en hjemmeside faktisk godt må være lidt spændende at se på.

Du stiller med et krav om hvad siden skal indeholde, og om den skal være en ordinær side eller en mere spændende, så går jeg i tænkebox og præsentere et oplæg og en idé. Vi behøver ikke at holde en masse møder, du vil løbende kunne følge med i produktionen på nettet.

Du kan selv vælge om det skal være en fansy side produceret i Flash, og som kræver et hvis kendskab til programmet, og dermed kræver prof. vedligeholdelse af siden, eller en side som denne her, hvor du på 10 min. kan lære at skifte billeder, tekst og selv opdatere siden. Jeg kan lave grund-designet og resten kan du klare selv, så du på denne måde spare en masse penge på opdatering af din side.Du behøver ikke at rende til fotograf, videoproduktionsselskaber o.s v. Hvad jeg ikke kan klare selv, har jeg via mine blækspruttearme et kæmpe netværk der kan træde til. Nemmere kan det ikke være !