Om BackStream.dk
Copyright © BackStream.dk 2008.
Video
3D
Stream
Design
BackStream.dk er som en kæmpe blæksprutte. Det hele placeret et sted, men med mange års erfaring inden for medieverden, har jeg fået mange arme, som hver besidder en expertise på hver sit felt, og som "bare" vil gøre en visionær forskel, så netop dit produkt, vil blive præsenteret optimalt.
Video på websites er det mest magtfulde formidlingsmedie på internettet. Mange fotos og ord skal vises, for ar opnå det samme resultat, som en video kan på nogle få minutter. I en markeds-undersøgelse i marts 2008 viste, at brugen af video på websites er steget med 300% igennem de sidste 3 år. Undersøgelsen viste også, at det har en meget stor salgsseffekt, hvilket jeg selv nyeligt har konstateret med et rejsebureu, der nævnte i perioder på tekst-TV, de havde video på deres hjemmeside. Jeg kunne se, at de dage var besøgene mere end tredoblet. Brugen af video til websites har stor eff. inden for næsten alle brancher, det kan været et rejseselskab, en instituation, planteskole eller en ejendomsmægler der sælger ejendomme i udlandet, muligheder er utallige. Du kan se nogle eksempler, dog kun uddrag, ved at klikke på billedet for oven.
Foto er i nogle tilfælde et godt supliment til til video og websites, f.eks beskrivelse af et hotel, er det mere hensigtsmæssigt med foto af et hotelværelse, da man har større mulighed for efterbeabejdning af billederne, så det er jeg også begyndt at lege med.
Hent nyeste Mediaplayer
Hent den nyeste Medieplayer for bedste billedkvalitet.
Klik på billeder for eksempler