Om BackStream.dk
Copyright © BackStream.dk 2008.
Video
3D
Stream
Design
BackStream.dk er som en kæmpe blæksprutte. Det hele placeret et sted, men med mange års erfaring inden for medieverden, har jeg fået mange arme, som hver besidder en expertise på hver sit felt, og som "bare" vil gøre en visionær forskel, så netop dit produkt, vil blive præsenteret optimalt.
Hvad er streaming media?

Med streaming vidio eller media, behøver en internet bruger ikke at downloade en stor fil. Billed og lyd afspilles næste med det samme. Mediet bliver sendt i en vedvarende strøm, og afspilles efterhånden som den "rammer" browseren. Til modtagelsen behøves en player f.eks. Windows mediaplayer, som er den mest almindelige.

Behovet for video på internetet er stadig stigende, efterhånden som der handles mere og mere på internetet. F.eks. mere end 50% køber deres rejser via internetet. Og hvorfor bare nøjes med et billed af et hotel, en pool og et værelse. Det er jo ikke der man opholder sig hele tiden. Hvordan er omgivelserne, kultur o.s.v. Der skal mange fotos til, at beskrive det samme som en video kan på et par minutter.

Jeg har igennem de sidste 8 år arbejdet meget med streaming, og har efterhånden en hvis erfaring i denne proces, som er meget vigtigt for et godt resultat. Hvis flere skal se videoen samtidig, er det dog nødvendigt, at den ligger på en speciel medieserver, og i den forbindelse har jeg et samarbejde med nordens største og mest profesionelle firma inden for dette felt.

Hent nyeste Mediaplayer
Hent den nyeste Medieplayer for bedste billedkvalitet.
Klik på billed for eksempel