Om BackStream.dk
Copyright © BackStream.dk 2008.
Video
3D
Stream
Design
BackStream.dk er som en kæmpe blæksprutte. Det hele placeret et sted, men med mange års erfaring inden for medieverden, har jeg fået mange arme, som hver besidder en expertise på hver sit felt, og som "bare" vil gøre en visionær forskel, så netop dit produkt, vil blive præsenteret optimalt.
Her er jeg sammen med den smukkeste kvinde i verden i 1993 i Mexico City til den Internationale finale i Miss Universe. Min egen danske repræsentant var Maria Hirse, som fik en flot 8. plads
Jeg er en mand på 62 år ved navn Bo Andersen., der igennem en stor del af mit liv har haft mit virke inden for musikbranchen, hvor jeg har arbejdet lige fra studietekniker til manager, forlag og promotion i både ind/udland, men for senere at springe over i nye udfordringer med en merkonom-uddannelse i erhvervsøkonomi og markedsføring, som flittigt blev brugt, da jeg i 1992 blev arrangør af Miss World & Miss Universe for Danmark, som igennem 5 år medførte at stå som pruducent af 9 TV-Shows, heraf 2 i Cirkusbygningen. Efter et år på seminariet, startede jeg et projekt hvor jeg underviste i video/TV produktion og journalistik, som bl.a. har bragt nogle af mine elever videre i branchen som også tæller Zentropa, men med en 16 timers arbejdsdag, blev jeg ramt af en folkesygdom, stress og udbrændthed, som resulterede i en førtidspension, så i dag udvikler jeg min hobby inden for video, 3D Animation, stream i topkvalitet, og sidst men ikke mindst Webdesign, hvor jeg kan samle alle trådene. Heraf Blæksprutten. Som værktøj bruger jeg Avid og Adobe.