Om BackStream.dk
Copyright © BackStream.dk 2008.
Video
3D
Stream
Design
BackStream.dk er som en kæmpe blæksprutte. Det hele placeret et sted, men med mange års erfaring inden for medieverden, har jeg fået mange arme, som hver besidder en expertise på hver sit felt, og som "bare" vil gøre en visionær forskel, så netop dit produkt, vil blive præsenteret optimalt.
3D er et nyt, men spændende område for mig, men følte jeg måtte lære det, da alt i dag af reklamer og introer næsten udelukkende er animeret.. Med 3D er det kun fantasien der sætter sine begrænsninger, mulighederne er utallige og så er mulighederne jo at kompinere det med både video og webdesign. Det skal hertil også nævnes, at det er meget tidskrævende at arbejde med, og derfor for mange, meget kostbart.
Du kan her se de 2 sidste animationer jeg har lavet, i forbindelse med 2 videoproduktioner, hvor begge er brugt som intro til videoen. Den øverste er for AktivCenter Sydsjælland,, hvor jeg producerede en film som omhandler deres kursustilbud. Den anden er for et Callcenter, hvor jeg klippede en "Fun" video.
Hent nyeste Mediaplayer
Klik på billeder for eksempler
Hent den nyeste Medieplayer for bedste billedkvalitet.